Studio Volbloed

Letterlijk, paard van zuiver ras, met hart en ziel gezind. Kies voor VOLBLOED-fotografie voor je portretten, business events, roadshows en bedrijfspublicaties. Een zeer gedreven VOLBLOED-team - fotografie, visagie en copywriting - creëert rasechte, pur sang reportages. Het resultaat, portretten op maat in beeld én woord. VOLBLOED bijt zich vast in je project en brengt het beste van je bedrijf onversneden en zuiver in beeld.  Een VOLBLOED, voelt het bloed stromen … volgt zijn/haar intuïtie.

Faye Pynaert - Fotograaf 

Mixt de liefde voor het beeld telkens met nieuwe uitdagingen door elkaar. Naast bedrijfsfotografie reist ze de wereld rond als reisreporter. Freelancer voor kranten en magazines en docente aan Luca School of Arts in Brussel.

Sarah De Rycke - Make-up Artist

Houdt met hart en ziel van een zuivere make-up om de juiste accenten naar voor te laten komen. Ze is terug te vinden achter de schermen van producties in de media. In haar make-up room ontvangt ze klanten voor advies en een volledige make-over.

Valérie Van Eygen - Contentmarketeer/Copywriter

Heeft 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en copywriting en grijpt met veel enthousiasme elk project bij de spreekwoordelijke teugels. Haar passie voor taal is ontembaar. Haar missie, vertellen, verbinden, veranderen.

Wat studio VOLBLOED doet, doet het goed...

Roadshows & Seminaries

Studio VOLBLOED creëert het beeldmateriaal voor magazines, jaarverslagen en folders van diverse lokale en internationale bedrijven.

HR firma's, consultancybureaus, KMO's, hightech bedrijven en creatieve ondernemingen laten zich door studio VOLBLOED beeldend ondersteunen.


Portretten 

Het doel van studio VOLBLOED is het maken van een karaktervol portret van topkwaliteit. Je medewerkers kunnen op locatie geportretteerd worden. Dit in jouw bedrijf of in de buurt ervan, bv. op een mooie buitenlocatie. Also, in een mum van tijd, bouwt VOLBLOED een studio set-up met professioneel belichtingsmateriaal. 

Je kan natuurlijk ook terecht in onze VOLBLOED-fotostudio in Gent.


Events

Voor meetings, congressen en events zorgt studio VOLBLOED voor een beeldenreeks met een verrassend frisse toets. Van business netwerk café-event tot prachtig bedrijfsjubileum. Studio VOLBLOED streeft naar verfijning en stijl. Het is onze passie om een reeks foto's en eventueel bijhorende tekst af te leveren die laat zien waarvoor je bedrijf staat. Studio VOLBLOED maakt een gevarieerde reportage, geeft graag mee kleur aan jouw event met een photocorner. 

Woord én beeld 

Als ondernemer ken je goed je missie, je zingeving, maar hoe vertaal jij dat in sterke bedrijfscommunicatie? Studio VOLBLOED zorgt ervoor dat jouw passie niet voor de bladzijde blijft steken. Met 20 jaar ervaring in marketing en communicatie biedt VOLBLOED copywriting en contentmanagement op maat. Woord en beeld gaan naadloos samen. 


Wat studio VOLBLOED bijzonder maakt, is de flexibiliteit om reportages en fotoshoots op locatie af te wisselen met studiowerk.

 

Using Format